Τρίτη 8 Ιουλίου 2014


ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Αθήνα, 8-7-14

Παλεύουμε την αξιολόγηση βήμα βήμα

Αγαπητοί, -ες συνάδελφοι, -ισσες
Ο αγώνας για την υπεράσπιση του Δημοσίου και των υπηρεσιών που οφείλει να προσφέρει στο λαό και την κοινωνία είναι συνεχής και απαιτεί τη συμμετοχή όλων μας!
Στο κρίσιμο θέμα της αξιολόγησης που απειλεί να διαλύσει τις Δημόσιες Υπηρεσίες και να υποβαθμίσει ακόμα περισσότερο τη ζωή μας (ως πολιτών και ως εργαζομένων) έχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο.
-        Την Τετάρτη 9-7-14 συμμετέχουμε στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΑΔΕΔΥ και συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11:00 πμ, για να διαδηλώσουμε ενάντια στην αξιολόγηση και τις πολιτικές που διαλύουν το Δημόσιο και τις ζωές μας.
-        Την Πέμπτη 10-7-14, ώρες 11:00 – 13:00 πμ, οι εργαζόμενοι στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥΠΠΟΑ και τις κοντινές Υπηρεσίες, ενημερώνονται για τους πρακτικούς διαδικαστικούς τρόπους με τους οποίους αντιμετωπίζουμε την αξιολόγηση, στις 11:00 πμ, στο Αμφιθέατρο του ΥΠΠΟΑ (καλούν η ομοσπονδία κ τα πρωτοβάθμια σωματεία και).
Για αναλυτικότερη ενημέρωση επισυνάπτουμε:
  1. Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ στην απεργία της 9ης Ιουλίου 2014.
  2. Ανακοίνωση του Ενιαίου Αττικής Στερεάς και Νήσων για την αξιολόγηση (και τα πρακτικά βήματα αντιμετώπισής της)
  3. Υπόμνημα προς τη Δ/νση Διοικητικού απέναντι στην αξιολόγηση (υπογράφεται από τους εργαζόμενους και μέσω των Υπηρεσιών τους κατατίθεται στη Δ/νση Διοικητικού)
Τέλος σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 7/7/14 πραγματοποιήθηκε Ενημερωτική Συνάντηση Προϊσταμένων (στο αμφιθέατρο του ΥΠΠΟΑ), μετά από κάλεσμα των Πρωτοβάθμιων Σωματείων (ΣΕΑ, Ενιαίος Αττικής, ΠΕΣΑ, ΠΕ Διοικητικών, ΔΕ Διοικητικών κ.α.) και της Ομοσπονδίας (ΠΟΕ - ΥΠΠΟ), με συμμετοχή εκπροσώπου της ΑΔΕΔΥ και της νομικής συμβούλου (της ΑΔΕΔΥ και της Ομοσπονδίας). Στην ενημέρωση παρέστησαν πολλοί Προϊστάμενοι Υπηρεσιών του ΥΠΠΟΑ (Γεν. Δ/νσεων, Δ/νσεων και Τμημάτων). Το όλο κλίμα έδειχνε γνήσιο προβληματισμό και διάθεση αμφισβήτησης της αξιολόγησης.
Το ΔΣ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου